ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația PNL București a postat pe facebook un colaj fotografic în care președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță „pogromul” de după alegeri.
 
Termenul de pogrom definește însă o revoltă violentă îndreptată împotriva cetățenilor de origine iudaică. El a fost folosit în secolul XIX pentru a descrie atacurile împotriva evreilor din Ucraina și Belarus, parte a Rusiei țariste. 

Acum câteva zile, președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a amenințat pe adversarii săi politici, spunând că se va face „dreptate pentru toți”, dacă partidul său câștigă alegerile.
 
„Trebuie duse la capăt anchetele referitoare la case, de exemplu, că tot îi place să vorbească despre dreptate. Dreptatea să se apropie de toți. Premierul Cioloș trebuie să plătească împreună cu ministrul Culturii și cu ceilalți oficiali și funcționari implicați în marea fraudă de la Cumințenia Pământului.
 
Acolo s-a încălcat legea de la început și și acum se încalcă. Trebuie să plătească ministrul Sănătății pentru prejudiciul uriaș pe care l-a adus bolnavilor din România, atât bolnavilor de hepatica C, cât și milioanelor de români bolnavi, pentru care nu a vrut să scadă prețurile la medicamente", a spus liderul PSD.

El i-a nominalizat și pe ministrul Fondurilor Europene, din cauza căruia „România a pierdut miliarde în acest an", dar și pe ministrul Agriculturii, "care și-a permis să întârzie subvențiile la agricultură 8 luni de zile".