ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Generalul (r) Aurel Rogojan, fost cadru de conducere în SRI și înainte de 1989, în Securitate, a spus că președintele Iohannis ar fi spus în 2014 că Președintele Țării este ales de „instituții și structuri”.

Acesta a mai spus că „s-a recurs la operațiuni specializate ale Serviciilor Secrete pentru manipularea alegerilor”.

Dezvăluirile au fost făcute cu ocazia lansării cărții „Puterea umbrei - General Aurel Rogojan în dialog cu Dan Andronic”, un dialog cu jurnalistul Dan Andronic, apărută la Editura Proema.

„Și președintele Iohannis, în campania sa electorală din 2014 spune: „Alegerile nu le face poporul”.  Alegerile le fac instituțiile, structurile. Președinția României se negociază la masa verde. Și s-a recurs la operațiuni specializate ale Serviciilor Secrete pentru manipularea alegerilor.

Tehnologia de astăzi crează majorități aparente, induse în subconștient prin această propagandă pe care o fac anumiți vectori de comunicare publică, care nici nu știu în ce sunt prinși de fapt”, a declarat Rogojan.

Cartea, care beneficiază de o postfață de Ion Cristoiu și o postfață de Mirel Curea,  poate fi comandată la Editura Proema, printr-un email trimis la adresa ema@proema.ro.