George Alexander, românul care a avut curajul să se opună Barnevernet, plătind cu job-ul din Norvegia, s-a înscris în Alianța Noastră.
 
Scriitorul George Alexander, care este și editorialist Active News, militant pentru apărarea copiilor și familiilor românești, s-a înscris în Alianța Noastră România și va candida la alegerile parlamentare, așa cum a anunțat Marian Munteanu într-o postare pe contul său de Facebook: 

"Scriitorul George Alexander, militant pentru apărarea copiilor și familiilor românești, s-a înscris în Alianța Noastră România.
 
După mai bine de două decenii de experiență în Norvegia și alte țări europene, se va implica în activitatea Alianței în rândul diasporei și va fi unul din candidații noștri la alegerile parlamentare.

Astăzi, împreună cu Ioan Savu și alți colegi, i-am urat bun venit !

Doamne, ajută-ne !"


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.