ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul AUR, George Simion, a lansat o provocare politică celor doi comasați PSD-PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă: „Nicolae, Marcele, e timpul să reacționați!”, și-a intitulat politicianul postarea de pe blogul său:

„Ieri, în cadrul discursului meu de la Suceava, am lansat o provocare la adresa lui Nicolae Ciucă și a lui Marcel Ciolacu: să promită deschis tuturor românilor că niciodată nu vor propune legi, norme sau OUG-uri prin care să fie acceptate sau legiferate căsătoriile între persoanele de același sex în România.

Tot văd de la o vreme că atât PSD, cât și PNL încearcă cu disperare să se cațere pe valul naționalist, folosind fel și fel de sloganuri sau simboluri care te-ar face să crezi, dacă ai fi neinițiat, că ambele partide au virat puternic la dreapta. Nu este nimic mai mult decât un calcul cinic, atât Ciucă cât și Ciolacu știind foarte bine că poporul român este unul mai conservator de fel.

Trebuie doar să ne uităm la activitatea europarlamentarilor PSD și PNL pentru a înțelege pentru cine se lupta aceștia cu adevărat la Bruxelles. Nu pentru voi, românii care i-au trimis acolo, ci pentru toate minoritățile sexuale, pentru toate rapoartele care interzic folosirea cuvintelor „mama” și „tată”. Una zic în țară, alta votează în afară!

La fel de duplicitar s-au comportat și în timpul Referendumului pentru Familie. Știau că ar fi un act de sinucidere politică dacă s-ar fi împotrivit, pe față, acestui demers, așa că au preferat să îl susțină declarativ chiar și atunci când era clar că scopul lor principal era sabotarea referendumului. Lucru care le-a și reușit într-un final.

Eu unul m-am săturat până peste cap de duplicitatea asta, de felul ăsta de a face politică. Nimeni nu își asumă nimic, nimeni nu vrea să riște să calce pe bec și să supere o minoritate care a devenit, în ultimii ani, aproape de neatins în spațiul vestic. Ei bine, poate ar fi mai bine să vedem ce gândesc cu adevărat politicienii din România.

Nicolae, Marcele, ați auzit? Vă provoc public să vă asumați deschis poziția în privința căsătoriilor persoanelor de același sex! Vă provoc tot public să le explicați românilor de ce europarlamentarii PSD și PNL votează cot la cot toate bazaconiile puternic ideologizate de la Bruxelles care au ca scop coruperea copiilor noștri! Românii au dreptul să știe aceste lucruri, mai ales acum în prag de alegeri!

Nu mai merge pe furiș, așa cum v-ați tot obișnuit până acum. Au apus vremurile în care puteați să mințiți votanții români din țară, spunându-le că astfel de legi sunt luate peste capul vostru la Bruxelles. În anul 2024 cu toții știm cum votați cu adevărat, tembelilor!

Haideți băieți, curaj! Sau nu vă dau voie Klaus Werner Iohannis și Ursula von der Leyen să vă exprimați pozițiile adevărate? Românii merită să știe adevărul!”, a concluzionat George Simion opinia sa politică.