ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul AUR, George Simion, a anunțat că a câștigat și în apel procesul cu Marian Oprișan, fost președinte al CJ Vrancea. Simion a publicat imagini cu impresionantul domeniu care ar aparține familiei Oprișan, iar fostul președinte al CJ l-a dat în judecată și a cerut daune de 2,5 milioane de euro.

„Curtea de Apel București a respins apelul formulat de vicepreședintele CJ Vrancea Marian Oprișan, prin care îmi cerea despăgubiri pentru că am avut curajul, în martie, anul trecut, să arăt lumii întregi complexul rezidențial de lux pe care baronul local și l-a construit din banii românilor. Baronul local m-a dat în judecată atunci, cerându-mi despăgubiri de imagine de peste 2,5 milioane de euro. Toată averea lui Oprișan este trecută pe numele mamei sale, care, pensionară fiind, are venituri de 4 milioane de euro. În tot acest timp, Vrancea rămâne, sub umbra lui Oprișan, printre județele sărace ale țării”, a scris George Simion, citat de stiripesurse.ro. 

George Simion a publicat imagini cu domeniul impresionant care îi aparține, în acte, mamei lui Marian Oprișan. Totul a plecat de la celebra declarație a lui Oprișan, care spunea „mama mea sunt eu”.

„Aceasta este casa lui Marian Oprișan, pusă pe numele mamei lui, muncitoare într-o fabrica. Casele, că sunt vreo 7, 8, una lângă alta, costă undeva la peste 3 milioane de euro. E un complex pe care un bugetar, fie el și președinte de Consiliu Județean, nu avea cum să îl dobândească legal, nici el, nici mama lui, cu toate că el în declarații publice spune «mama mea sunt eu». Dincolo de acest zid impozant, în fața căruia noi am mai protestat, este esența furtului României din ultimii 33 de ani. Deși zona e bogată, toți au plecat să muncească prin Italia, Spania, Germania. Dar un lucru bun tot s-a întâmplat de când am protestat aici, că Oprișan n-a mai câștigat președinția Consiliului Județean. Dar hulpavul își pregătește acum întoarcerea, ca să fure pentru el, pentru mama lui, pentru secretara pe care a luat-o de nevastă”, spunea George Simion în martie 2023, din fața casei lui Marian Oprișan.