ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La acest final de săptămână, președintele AUR, George Simion, s-a aflat în Italia, unde partidul Fratelli d'Italia condus de prim-ministrul italian, Giorgia Meloni, a organizat un eveniment politic.

George Simion s-a adresat celor peste zece mii de conservatori europeni prezenți la Roma în cadrul panelului „Europa pe care trebuie să o apărăm: motivele conservatorilor împotriva superstatului european”.

Liderul AUR și-a început discursul spunându-le celor prezenți că „vom câștiga următoarele alegeri europene din România. Putem câștiga, cu siguranță, împreună cu românii care trăiesc în Italia”, a afirmat Simion, preizând că actuala șefă a Comisiei Europene nu este un model politic.

„Împreună trebuie să fim mândri că suntem latini și trebuie să redăm gloria civilizației noastre. Europa are rădăcini latine și rădăcini creștine. Europa noastră este plină de bogăție și atât de multă frumusețe. Modelul nostru politic nu este Romano Prodi, nu este Elly Schlein, nu este Frans Timmermans, nu este Ursula von der Leyen. Împreună cu liderul vostru, care este leoaica Europei, împreună cu guvernul dumneavoastră, vrem să facem guvernul de centru-dreapta la Bruxelles și să câștigăm împreună toate bătăliile care vor veni”, a spus George Simion în discursul susținut, potrivit stiripesurse.ro

La eveniment au participat liderii grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, dar și personalități internaționale precum fondatorul Tesla, Elon Musk.