ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mișcare neașteptată la congresul AUR de la Alba Iulia: actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion, informează InPolitics.

AUR a sărbătorit Ziua Națională la Alba Iulia, unde George Simion a ajuns cu colegii săi în Trenul Unirii. La Congresul formațiunii, Ramona Bădescu a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR și sursei citate.

Oare vom vedea o finală prezidențială Ramona Bădescu - Elena Lasconi?

Vedeți și Ion Cristoiu: ”Umanistul” Dan Voiculescu o vrea pe steaua USR Elena Lasconi la Prezidențiale - Antena 3 pe post de codoașă. De la lovitura de stat din 23 august 1944 la pâra lui Drulă la Înalta Poartă în Scandalul Vaccinurilor - VIDEO