ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PNL este aproape de o mare gafă politică.

Fostul președinte al Curții Constituționale Augustin Zegrean a declarat că a acceptat să candideze la alegerile parlamentare pe listele organizației PNL Bistrița Năsăud, precizând că lista nu este definitivă. "Da, am acceptat, dar lista nu este încă definitivă", a declarat Augustin Zegrean, conform Mediafax.

În luna iunie, fostul președinte al Curții Constituționale Augustin Zegrean a fost luat în calcul pentru a prelua conducerea organizației PNL Bistrița Năsăud în cadrul unor discuții informale purtate în interiorul filialei, potrivit senatorului liberal Dorin Dobra. Surse din PNL au declarat că fostul președinte al CCR ar putea candida pe lista pe care PNL o va depune pentru Senat, mai spune Mediafax.

Augustin Zegrean este considerat de către opoziție drept unul dintre "stâlpii" regimului Băsescu, aceștia acuzâd că din poziția sa de președinte al CCR l-a „ajutat” pe fostul președinte să rămână la putere chiar după ce 7,4 milioane de români au votat la referendumul pentru suspendarea sa din funcție.