ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gheorghe Piperea are o poziție echilibrată în raport cu textul ordonanțelor și refuză comentarii detaliate, însă atrage atenția că cei care au făcut posibil acest act sunt chiar politicienii care acum se revoltă.

De asemenea acesta condamnă modul în care Guvernul Grindeanu a modificat codul penal.

„Se pare că pozițiile echilibrate și explicațiile sau criticile calme sunt interzise. Se cere o poziție extremă: alb sau negru. Cert este ca psd-iștii au reușit să scoată în stradă 100 de mii de inși. În seara asta vor fi 200 de mii. Va ieși cu scandal. Iar salvatorii vor fi pompierii care au dat foc la casă, cei care fuseseră aruncați în cel mai crunt anonimat de alegeri. Oricum, să modifici prin ordonanță de urgență codul penal, la miez de noapte, e sfidător. Și, în plus, denotă disperare. Si lipsă de gândire strategică. Problemele noastre și eventualele soluții sunt acum într-un imens nor de cerneală de sepie. Animalele de pradă vor ataca, fără îndoială, iar noi nici nu o să ne dăm seama ce ne-a devorat”, a declarat Gheorghe Piperea pentru bugetul.ro.