ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Gheorghe Piperea le cere românilor să reacționeze și să pună presiune pe parlamentari, pentru ca aceștia să nu mai tărăgăneze și să voteze mai repede două legi care sunt în favoarea consumatorilor.

Avocatul susține că dacă legea privind independența ANPC și cea a conversiei la cursul istoric nu vor fi votate curând, ele vor fi tot amânate pentru că aleșii vor intra în campanie și nu-și vor mai face treaba.

Prin urmare, românii ar trebui să le trimită parlamentarilor e-mailuri, să le scrie pe paginile de socializare sau chiar să iasă în stradă pentru a se asigra că aceste două legi, care sunt în favoarea lor, vor fi votate.

Totodată, Piperea a mai scris că, din informațiile sale, unii angajați ai Băncii Naționale a României se folosesc de Legea dării în plată, asta deși guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, s-a pronunțat constant împotriva acestei legi.

"Din pacate se trage de timp in Parlament cu privire la ambele legi pe care consumatorii de credite (si nu numai) le asteapta - si cea a independentei ANPC, si cea a conversiei la cursul istoric. Nu prea mai e timp de amanari. In curand, se intra in campanie, iar Parlamentul nu va mai prea lucra. Dezbaterile pe cele doua legi - poate la Sfantul Asteapta. Cei ce vor fi castigat din aceasta tragere de timp vor delincventii care abuzeaza de puterea lor economica (pentru ca pot si pentru ca le permiteti). Nu stati. Trimiteti e-mail-uri, dati telefoane, intrati si comentati pe paginile de socializare ale parlamentarilor. La nevoie, iesiti in strada. Altfel, riscati sa pierdem chiar si legea DIP.

PS Tocmai am aflat dintr-un mesaj in privat ca unii angajati ai BNR dau in plata", a scris avocatul Gheorghe Piperea pe contul său de Facebook.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews