ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul primar al municipiului Piatra Neamț Gheorghe Ștefan este anchetat de DNA pentru mai multe fapte de corupție într-un nou dosar în care este vizat și un fost director din Poșta Română, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii DNA au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Gheorghe Ștefan, la data faptelor primarul municipiului Piatra Neamț și vicepreședinte al unui partid politic, pentru trafic de influență, spălare de bani (8 acte materiale) și instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

În dosar sunt urmăriți penal și Florin Aurelian Ciobotaru, la data faptelor director general adjunct, coordonator al Direcției comerciale din CN Poșta Română SA, pentru abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, și Marian Constantinof, om de afaceri care controla printr-un interpus Posh Telecom Solutions SRL, și Cosmin Dragoș Mihăilescu, ambii pentru complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.