ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali a fost înfuriat peste măsură de discuțiile purtate de PSD cu reprezentanții UDMR, și mai ales de concesiile pe care social-democrații s-ar fi arătat dispuși să le facă celor de la Uniune în schimbul sprijinului la votul pentru moțiunea de cenzură.

Latifundiarul a declarat că Liviu Dragnea ar trebui să fie arestat.

„Nu o să fiu liniștit până când Dragnea nu e la pușcărie. Să fie arestat. Unde e Codruța? Să facem și un abuz, numai să scăpăm de el. Să intervină instituțiile de forță, nu se mai poate așa ceva. Atâta pușcărie o să îi dea lui Dragnea la Înalta Curte cât nu poate să o ducă. Legea grațierii nu îl va ajuta. O să îi dea 6 ani. Dragnea a luat-o razna, e bolnav, trebuie executat", a spus Becali la România TV.

Acesta a făcut un apel la parlamentari să nu voteze moțiunea de cenzură.

„Fac apel către parlamentari. Sunt bărbați sau sclavi? Linia partidului sunt acei 30 din CEX care sunt manipulați de Dragnea? Sunt sclavii care primesc funcții", a mai spus omul de afaceri.

Gigi Becali a vorbit și despre posibilitatea de a fi organizate alegeri anticipate.

„Dacă moțiunea pică, va rămâne Grindeanu. Dacă moțiunea trece, intră în joc Klaus Iohannis și spune îl desemnez premier pe Grindeanu. Dacă nu, anticipate. Să vedem cine vrea asta. Și parlamentarii PSD vor vota pentru că nu vor anticipate, vor să rămână în Parlament. Miniștrii fac ce spune tătuca Dragnea. Nu au bărbăția să își ducă mandatul cât îl mai au. Sunt marionete. Se duc în Parlament și votează împotriva lor. După aia, va desemna alți miniștri și ei vor fi pe lista noului Guvern. Ei spun acum că nu au fost buni, dar a suflat Dragnea, a făcut o magie cu găina prin Brazilia și acum vrem să fim din nou miniștri. Nu îți vine să crezi că se poate întâmpla", a mai spus Becali.