Gigi Becali vrea să-și facă partid. Va discuta cu Patriarhul Daniel și-și va face partidul Familia Ortodoxă, a spus Becali, revoltat pe Guvernul Cioloș.

"Zero la Biserică, nu? Bine, o să vedem ce o să poată să facă. Că dacă e așa, o să facem noi un partid din oamenii Bisericii. O să merg să vorbesc cu Patriarhul Daniel să dea binecuvântare în BOR să candideze și preoții, și înalții ierarhi și facem un partid al Bisericii și îmbisericim România și punem înalți ierarhi în Parlament, senatori și deputați, și preoții primari prin comune. Și câștigăm alegerile și prima dată dăm bani la Biserică și după aia celelalte. Prima dată la Biserică. O să vedeți că o să facem, râdeți, dar o să facem așa în 2016.", a spus Gigi Becali după ce a ieșit de la slujbă, scrie dcnews.ro.
 
Becali - care a fost președintele Partidului Noua Generație, pe care l-a preluat în 2004, și, pentru o scurtă perioadă, membru PNL -  a făcut aceste declarații înainte de anunțul Guvernului Cioloș, potrivit căruia va asigura în continuare finanțare pentru proiecte de investiții importante ale Bisericii Ortodoxe Române. Bugetul pentru Culte în anul 2016 este în creștere față de anul precedent atât în ceea ce privește personalul clerical, cât și cel neclerical, ca o recunoaștere a rolului social important pe care reprezentanții cultelor îl au în societate, rolul Bisericii Ortodoxe fiind, desigur, fundamental din acestă perspectivă. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews