ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Judecătorii de la Tribunalul București au decis vineri arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Andrei Rudeanu, ginerele copreședintelui PNL Vasile Blaga, într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală, prejudiciul fiind de 600.000 euro. Decizia nu este definitivă.

 

Ionuţ Rudeanu, ginerele copreşedintelui PNL, Vasile Blaga, a fost reținut joi seară, după mai bine de șapte ore de audieri, în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, într-un dosar de evaziune fiscală, în care prejudiciul estimat se ridică la 600.000 de euro. 

Acesta le-a spus procurorilor că nu se face vinovat de acuzațiile care i se aduc. Ginerele lui Blaga nu a făcut nici un fel de declarații când a ieșit de la audieri. Procurorii urmează să efectueze o expertiză la firma acestuia de protecție și pază.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Realitatea TV, în timpul audierii ar fi avut loc negocieri în cadrul cărora Ionuț Rudeanu s-ar fi arătat dispus să achite prejudiciul din acest dosar, pentru a nu fi reținut pentru 24 de ore.

Ginerele copreședintelui PNL, Vasile Blaga, a fost adus, joi, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, pentru a fi audiat în dosarul de evaziune fiscală, în care au fost efectuate percheziții la firme de protecție și pază, bănuite că au prejudiciat statul cu 600.000 de euro.