ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Şuşoteli care îl vizau pe Klaus Iohannis au fost captate de microfoane chiar între Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, informează b1.ro. Copreşedinţii PNL s-au gândit că ar fi bine să facă remarci răutăcioase despre cât a făcut Iohannis pentru PNL şi cât au făcut ei, la pupitrul unui eveniment public ce se desfăşura la Constanţa. 

Discursul vicepreşedintelui Dan Motreanu, care făcea referire la PNL și la contribuția lui Klaus Iohannis și Vasile Blaga la succesul partidului, nu l-a convins pe acesta din urmă. Mai mult, copreședintele liberalilor nu a mai avut răbdare și și-a exprimat punctul de vedere. Fără să-și dea seama că este înregistrat, Blaga i-a șoptit senatorului liberal Puiu Hașotti că mai multe lucruri a realizat cu Alina Gorghiu.

Liderul PNL a insistat asupra comentariului său, pe care l-a repetat și pentru Alina Gorghiu: "Mai multe am concretizat cu tine decât cu el".

Ideea i-a surâs acesteia, care a schițat imediat un zâmbet. Mai mult, spune că se consideră "periculoasă".