ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PNL, Alina Gorghiu, consideră că liberalii au luat o decizie istorică desemnându-l pe Dacian Cioloș, cu unanimitate de voturi, candidat pentru funcția de premier.

Ea a arătat că în următoarele două săptămâni Consiliul Național se va reuni pentru a formaliza această decizie luată de Biroul Politic Național al PNL.

Victor Ponta a comentat decizia PNL: „Mi se pare că e o minciună și nu întâmplător am comparat cu o perioadă de acum 25 de ani. Și atunci ni s-a spus că e o situație specială — în '89 — FSN, până la urmă s-au răzgândit și au candidat. Dar atunci, cei care îi încurajau atunci și îi certau pe cei de la FSN, acum, îl susțin pe domnul Cioloș de la FSN. E o minciună, dar, dacă oamenilor le place să fie mințiți, văd că se continuă", a exemplificat Ponta.

Conducerea PNL a votat în unanimitate ca Dacian Cioloș să fie propunerea liberalilor pentru postul de premier, potrivit unor surse oficiale. Președintele PNL, Alina Gorghiu, consideră că liberalii au luat o decizie istorică.