Alina Gorghiu a declarat că nu s-a pus problema revenirii în PNL a fostului director al SIE Mihai-Răzvan Ungureanu și a subliniat că nu susține intrarea în politică a unui fost șef de serviciu.

„Nu s-a pus problema în acest moment", a spus Gorghiu la Antena 3, întrebată cu privire la o revenire a lui Ungureanu în PNL.
„Cât sunt șef la PNL nu o să susțin intrarea în politică la nivel înalt a unui fost șef de serviciu. S-a vorbit foarte mult de fostul director al SRI George Maior, vehiculat de fiecare dată când era convenabil pentru PSD pe poziția de viitor prim-ministru. Iarăși mi se pare nesănătos. M-aș bucura să văd că aceste lucruri nu se întâmplă", a afirmat copreședintele PNL.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews