ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru că nu am putut comenta la cald, fiind praznicul Nașterii Domnului, o să o fac astăzi: de departe cel mai sinistru act politic din preajma Crăciunului a fost legea dată de guvernul Soros al Greciei, condus de neotrotkistul ateist Tsipras: legea parteneriatelor homosexualilor, anticamera "căsătoriilor" și a adopțiilor de copii din pseudo-familiile gay.
 
Este un punct nodal din agenda ideologică a Noii Ordini Mondiale, care și-a făcut din distrugerea Familiei naturale un țel demonic, urmărit în toată lumea, pas cu pas. Mă gândesc imediat și la Irlanda, țară catolică insulară și tradiționalistă, unde nu parteneriatele, ci "căsătoriile" homosexuale au fost validate prin... referendum național. Sigur, au fost folosite sume enorme de bani in propagandă si manipulare de către organizații cu sediul în SUA, experți în psihologie și sociologie (s-a speculat inclusiv mândria națională în raport de adversitate cu Imperiul Britanic, veșnicul "dușman", cel care a legiferat fără consultare populară aceeași lege - nota bene,prin "conservatorii" lui Cameron!), în marketing și publicitate, precum și o presă înregimentată prin mogulii media la programul Revoluției Gay.
 
Au păcălit o lume întreagă (recunosc, inclusiv pe mine, un susținător al OXI) cu Referendumul care ar fi trebuit să decupleze Grecia de politica interventionista a Comisiei Europene (BERD) și a FMI-ului, care și-au făcut din AUSTERITATE un slogan-mantră ce distruge tot ce mișcă într-o economie națională/locală. 
Atunci ministrul finanțelor, Varoufakis, a făcut o bună impresie lumii prin demnitatea cu care a negociat și prin devoalările din interiorul unui organism neales (CE) care are un comportament totalitar ce nu ține cont de coordonatele economiei ci are o agendă strict politică. Varoufakis a demisionat la cererea lui Tsipras, referendumul a validat politica guvernului dar, surpriză, în urma negocierilor, Grecia, reprezentată de Tsipras, a pierdut tot. Mai mult, condițiile economice au devenit mai grele pentru popor, politicile de austeritate mai crude. Guvernul demisionează, revine prin vot popular la putere (iar cheltuieli absurde, evident) și își duce neabătut politica neoliberală de îngenunchere economică a Greciei, care se zbate acum în mizerie.
 
Peste asta, revenind la subiect, intervine brutal, de Crăciun, cu politicile sale sexo-marxiste într-o societate tradițională, ortodoxă, dezabuzată de experimentele sociale care deja au pus-o la pământ în ultimii 7 ani. 
Tinerii, cei mai afectați de criza al cărei epicentru a fost în SUA anului 2008, îngroașă rândurile șomerilor: 50,1%, în februarie 2015, în rândul celor cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani. Țara este zguduită de proteste violente. Peste 3000 de oameni s-au sinucis sau au încercat să se sinucidă în ultimii cinci ani. Clasa de mijloc aproape că nu mai există la această ora - lumea se împarte doar între masa de săraci și câteva familii foarte bogate -, această făcând parte din planul corporatist-bancar de alienare economico-sociala.
 
Celebrul spirit antreprenorial grecesc a sucombat astăzi, după ce fusese deja paralizat de guvernările populiste de pseudo-stânga și pseudo-dreapta de după intrarea în UE. Consumul de droguri și prostituția au explodat, ultima cu 1500% până în anul 2012, probabil mult crescută acum, la final de an 2015. Din totalul populației elene, 27 % depind de hrana primită in cantinele sociale ale Bisericii. 

Problema guvernului Tsipras este însă "parteneriatul" între homosexuali, scuzele publice în numele Greciei pentru "nedreptățile" la care au fost supuși până acum etc. Adică în loc de pâinea guvernării, niște circ ideologic. Care va avea însă consecințe teribile pentru stabilitatea socială, și așa ajunsă în pragul anarhiei.
 
Consecințele spirituale (noi ortodocșii spunem mai degrabă "duhovnicești") au fost anunțate de Mitropolitul de Gortina, Ieremia: "Și va rog, dragii mei creștini – a spus acesta conform agenției Romfea, preluată de situl Cuvântul Ortodox – nu mă lăsați singur. Credința și țara nu este doar a mea. Ortodoxia este și credința voastră, Grecia este și țara voastră. 
Slăvitul nostru popor a căzut în vremurile noastre deoarece ne-am îndepărtat de Dumnezeu care este Tatăl nostru. 
Gata, Dumnezeu va lua Harul Sau de la noi, deoarece am trădat legea Sa și am votat legea spurcăciunii."
 
Din această perspectivă, pentru România, anul care vine este unul crucial. Lansarea unei inițiative civice de modificare a Constituției și stipularea expresă în legea fundamentală a țării că familia este formată din bărbat și femeie, care va trebui să fie semnată de peste 500.000 de români, poate să stopeze acest val ideologic devastator susținut de Hegemon prin ambasada LGBT și prin ong-urile generic numite "Soros".
 
După sărbători, va trebui să ne apucăm serios de treabă. Și asta în ciuda asaltului la care este și va fi supusă Biserica Ortodoxă, ultima redută a rezistenței ființei naționale în fața celor care își doresc nu numai banii cetățeanului, dar și sufletul persoanei.
Adică cei care vor Puterea absolută.
 
Să nu fie!