ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Sorin Grindeanu a salutat decizia CNAIR de a deschide un nou segment din autostrada Lugoj - Deva, precizând că modernizarea infrastructurii rutiere rămâne în atenția Guvernului și că se va implica personal în recuperarea „uriașelor întârzieri" din acest sector.

„Salut decizia CNAIR de a deschide astăzi un nou segment din autostrada Lugoj — Deva, între localitățile timișene Traian Vuia și Margina. Vă asigur că modernizarea infrastructurii rutiere rămâne în atenția Guvernului și că mă voi implica personal în recuperarea uriașelor întârzieri înregistrate, de ani de zile, în acest sector", a scris Grindeanu pe Facebook.

Circulația rutieră pe autostrada Lugoj — Deva, Lot 2 km 27+620 — km 56+220, sectoarele A, B, C și Nodul Rutier Margina, s-a deschis luni.

În perioada 28 februarie — 2 martie, Comisia de recepție a inspectat și a analizat lucrările executate în cadrul acestui proiect. Comisia a admis realizarea recepției, fiind semnat și procesul verbal la terminarea lucrărilor.