ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Mediului, Cristina Pașca-Palmer, este căsătorită cu un cetățean american, oficial al administrației SUA, informează Jurnalul Național.

Astfel, din ministrul mediului este căsătorită cu Tod Palmer, ofițer superior al Armatei SUA. Confirmarea a venit din declarația de avere a demnitarului român, în care a precizat că soțul său are venituri în calitatea sa de angajat al Guvernului SUA.

"Funcția actuală de la Bruxelles a comandorului Palmer în Comandamentul NATO este de reprezentare din partea Guvernului Statelor Unite. Tod Palmer a lucrat mulți ani la Pentagon, în posturi de mare responsabilitate la cabinetele subsecretarilor de stat, având apoi misiuni de legătură pe linie militară între Administrația SUA și Regele Arabiei Saudite", susține Jurnalul Național.

Declarația de avere a doamnei Cristiana Palmer o plasează între miniștrii cei mai avuți ai cabinetului tehnocrat. Activele din conturi de economii si fonduri de pensii la care se adaugă și plasamente în fonduri de investitii cumuleaza aproape 1,5 milioane euro. Cristiana Palmer a fost timp de patru ani șeful Unității Mediu, Schimbări climatice Resurse naturale, din cadrul Comisiei Europene. Conform legii americane, Cristina Pașca-Palmer poate fi eligibilă pentru primirea cetățeniei americane.

Menționăm că soția premierului Dacian Julien Cioloș este de origine franceză și cetățean al Franței. De asemenea, președintele Klaus Iohannis a fost acuzat că este cetățean al Germaniei. Ambasadorul României în Germania, Emil Hureazanu, nu a avut cetățenia română până în martie 2015.