ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Membrii guvernului Grindeanu au convenit, vineri, limitele bugetare pentru fiecare minister în cadrul bugetului din anul 2017, urmând ca proiectul bugetului de stat și cel al asigurărilor sociale de stat pe 2017 să fie dezbătut și adoptat în ședința din 25 ianuarie.

„Membrii Guvernului au analizat astăzi, în cadrul unei ședințe tehnice de lucru, proiectul legii bugetului pentru anul 2017 și au agreat limitele bugetare pentru fiecare minister și/sau ordonator principal de credite”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Construcția proiectului de buget a luat în calcul asigurarea finanțării măsurilor prevăzute de programul de guvernare, în condițiile încadrării în limita de deficit bugetar de 3% din PIB și alocării a 2 % din PIB pentru Armată, transmite Executivul.

Proiectele celor două bugete vor fi dezbătute și adoptate în ședința de Guvern din 25 ianuarie.