ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Guvernul va aloca 9 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară pentru vizita Papei Francisc în România, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe agenda ședinței de miercuri a Executivului.
 
„Bugetul Secretariatului General al Guvernului, pentru Secretariatul de Stat pentru Culte, va fi suplimentat din Fondul de rezervă bugetară, cu suma de 9 milioane de lei, „pentru acoperirea unor cheltuieli ocazionate de organizarea vizitei în România a Sanctității Sale Papa Francisc”, potrivit proiectului de hotărâre.
 
Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, la invitația autorităților statului român și a Bisericii Catolice din România.

Pe parcursul celor trei zile, Suveranul Pontif va vizita Bucureștiul, Iașiul și Blajul, precum și sanctuarul marian de la Șumuleu-Ciuc.