Guvernul va aloca 9 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară pentru vizita Papei Francisc în România, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe agenda ședinței de miercuri a Executivului.
 
„Bugetul Secretariatului General al Guvernului, pentru Secretariatul de Stat pentru Culte, va fi suplimentat din Fondul de rezervă bugetară, cu suma de 9 milioane de lei, „pentru acoperirea unor cheltuieli ocazionate de organizarea vizitei în România a Sanctității Sale Papa Francisc”, potrivit proiectului de hotărâre.
 
Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, la invitația autorităților statului român și a Bisericii Catolice din România.

Pe parcursul celor trei zile, Suveranul Pontif va vizita Bucureștiul, Iașiul și Blajul, precum și sanctuarul marian de la Șumuleu-Ciuc.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.