ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul majorează vineri salariul minim, care va ajunge la 1450 de lei. Decizia se va lua în ședința Executivului de vineri. În plus, Guvernul va stabili creșterea salariilor în administrația locală cu 20%, precum și a celor pentru actori și alte categorii de artiști, cu 50%. Anunțul a fost făcut la Parlament, de liderul PSD Liviu Dragnea.

"Guvernul va adopta niște acte normative așa cum sunt trecute în programul de guvernare și care sunt așteptate – salariul minim va fi aprobat mâine, în ședința de guvern – 1.450 de lei, așa cum s-a stabilit, majorarea salariilor în administrația locală cu 20%, majorarea salariilor pentru actori și alte categorii de artiști cu 50%”, a precizat Liviu Dragnea, informarea Libertatea.

Dragnea a acuzat Guvernul Cioloș că ”a prorogat intrarea în vigoare a legii prin care se majorează cu 15% salariile din educație și sănătate”, și a precizat că noul Cabinet va anula această prorogare