Scriitorul Horia Roman Patapievici a spus că punerea Referendumului pentru Familie pe seama Rusiei este o „dezinformare propagandistică”. Fostul președinte al ICR a făcut aceste afirmații într-un interviu acordat publicației Ziare.com.

 

„Reporter: S-a spus ca e o temă infuzată de Moscova, de pildă. Și Moscova nu a părut a fi nefericită.

Laboratorul ImunoMedica


Asta chiar nu e adevărat, face parte din dezinformarea propagandistică. Adică dacă Putin spune că teorema lui Pitagora e adevărată, asta înseamnă că e propoziție inspirată de Moscova?”, a răspuns autorul „Omului recent”.
 
Afirmațiile lui Patapievici vin, din păcate, prea târziu: în timpul campaniei pentru Referendum, scriitorul nu s-a poziționat în niciun fel, deși acuzația că demersul ar fi „inspirat de ruși” a fost foarte uzitată de adversarii demersului cetățenesc.
  
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.