ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultima vreme numele lui Robert Negoiță a fost implicat în mai multe scandaluri. Organizația PSD Sector 5 i-a cerut demisia președintelui PSD București.

În acest context, în ultima lună pe site-ul Hotnews au fost publicate mai multe advertoriale (unu, doi, trei, patru) mai mult sau mai puțin mascate pentru Robert Negoiță, primarul sectorului 3 al Bucureștiului.

”La prima vedere, logica unui asemenea exercițiu scapă. Negoiță nu e tocmai un tip curat și publicul Hotnews știe asta. Și nici o tentativă de a închide gura unei publicații incomode nu pare să fie, deși criticile la adresa lui Negoiță s-au rărit. Motivul e mult mai banal. Deși banii de la Negoiță nu cred că sunt mulți, orice sumă este binevenită, pentru că Hotnews are nevoie de bani. Și asta nu de ieri, ci de prin vară. Nu știu exact motivele, dar văd că siteul a rămas la nivel de 2010, iar versiunea de mobil e îngrozitoare. Pentru un site care încasa 100.000€ pe lună acum câțiva ani, e foarte ciudat. Acum, rămâne de văzut dacă vor vinde sau își vor reveni”, scrie Zoso pe blogul său.

În aceste condiții rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitorul apropiat, mai ales că presa scrisă și cea din online traversează o perioadă dificilă, mai multe publicații fiind închise.