Doi foști mari sportivi ai României, Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, deschid lista de candidați ai UNPR pentru alegerile europarlamentare, informează Agerpres.

„Uniunea Națională pentru Progresul României a depus marți, 26 martie, la Autoritatea Electorală Permanentă, lista candidaților partidului pentru alegerea membrilor Parlamentului European, precum și listele cu semnături ale susținătorilor”, a transmis UNPR, miercuri, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că a depus la AEP 327.890 semnături valide pentru susținerea candidaturii partidului la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Ilie Năstase deschide lista candidaților UNPR pentru Parlamentul European, fiind urmat de Anghel Iordănescu, Luminița Adam și Claudiu Ciprian Tănăsescu.

Lista completă va fi prezentată vineri de către Gabriel Oprea, liderul formațiunii, într-un eveniment care va avea loc la sediul central al UNPR din București.

Partidul Mișcarea Populară a anunțat, la rândul său, lista de candidaturi. Pe primele două locuri sunt fostul președinte, Traian Băsescu și deputatul Eugen Tomac.

1. Traian Băsescu - senator, presedinte de onoare al PMP
2. Eugen Tomac - profesor, deputat, presedinte PMP
3. Ioana Constantin - consultant management si comunicare, doctorand, secretar general adjunct al PMP

4. Marius Pascan - lector universitar, deputat, presedinte executiv al PMP
5. Simona Vladica - lector universitar, doctor in psihologie, presedinte PMP Calarasi
6. Robert Turcescu - deputat PMP
7. Teodora Desagă -consilier parlamentar, consilier local oras Bragadiru
8. Petru Movilă - deputat, vicepresedinte PMP
9. Cătălina Bozianu - deputat, presedinte al Organizatiei de Femei a PMP
10. Cătălin Bulf - antreprenor, consilier judetean, presedinte PMP Arges si vicepresedinte PMP la nivel national

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews