ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doi foști mari sportivi ai României, Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, deschid lista de candidați ai UNPR pentru alegerile europarlamentare, informează Agerpres.

„Uniunea Națională pentru Progresul României a depus marți, 26 martie, la Autoritatea Electorală Permanentă, lista candidaților partidului pentru alegerea membrilor Parlamentului European, precum și listele cu semnături ale susținătorilor”, a transmis UNPR, miercuri, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că a depus la AEP 327.890 semnături valide pentru susținerea candidaturii partidului la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Ilie Năstase deschide lista candidaților UNPR pentru Parlamentul European, fiind urmat de Anghel Iordănescu, Luminița Adam și Claudiu Ciprian Tănăsescu.

Lista completă va fi prezentată vineri de către Gabriel Oprea, liderul formațiunii, într-un eveniment care va avea loc la sediul central al UNPR din București.

Partidul Mișcarea Populară a anunțat, la rândul său, lista de candidaturi. Pe primele două locuri sunt fostul președinte, Traian Băsescu și deputatul Eugen Tomac.

1. Traian Băsescu - senator, presedinte de onoare al PMP
2. Eugen Tomac - profesor, deputat, presedinte PMP
3. Ioana Constantin - consultant management si comunicare, doctorand, secretar general adjunct al PMP

4. Marius Pascan - lector universitar, deputat, presedinte executiv al PMP
5. Simona Vladica - lector universitar, doctor in psihologie, presedinte PMP Calarasi
6. Robert Turcescu - deputat PMP
7. Teodora Desagă -consilier parlamentar, consilier local oras Bragadiru
8. Petru Movilă - deputat, vicepresedinte PMP
9. Cătălina Bozianu - deputat, presedinte al Organizatiei de Femei a PMP
10. Cătălin Bulf - antreprenor, consilier judetean, presedinte PMP Arges si vicepresedinte PMP la nivel national