În timpul mitingului de la Iași, de pe 9 mai, au avut loc niște fapte reprobabile: niște persoane au aruncat cu bani și obiecte spre alte persoane, mai în vârstă, pe motiv că „asta este limba pe care ei o înțeleg”, așa cum a afirmat deputatul USR, Cosette Chichirău.

Reacția celor vizați de atac a fost diferită: unii i-au ignorat, în timp ce alții s-au aplecat să ia banii. Din prima categorie, a impresionat un domn cu părul alb, îmbrăcat în sacou, ce trece impasibil în timp ce un personaj se întinde oferindu-i o hârtie de un leu.

Între timp, partidul Prodemo al europarlamentarului Cătălin Ivan a reclamat-o la CNCD pe Cosette Chichirău pentru încurajarea „actelor de discriminare” petrecute la Iași.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.