ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 500 de persoane, între care și președintele PSD, Liviu Dragnea, sunt așteptate la petrecerea organizată pentru a sărbători cununia lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu. Evenimentul se desfășoară într-un cort privat în comuna Ișalnița, județul Dolj.

Cei doi lideri PSD organizează petrecerea de nuntă, la puțin peste o lună de la cununie. Evenimentul cade chiar în mijlocul Postului Mare, perioadă în care creștinii nu petrec pentru pregătirea de Învierea Domnului. De altfel, în această perioadă Biserica nu săvârșește cununii, tocmai din acest motiv.

Primarul comunei Ișalnița este chiar nașul celor doi miri. Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au mai fost căsătoriți și fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorțat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguța Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară.