ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Președintele Klaus Iohannis a realizat o ședință foto la Palatul Cotroceni, potrivit mesajului și a pozelor postate de fotograful Simion Buia, pe pagina sa de Facebook, informează Mediafax.

„Sunt un om norocos. În ultima vreme am întâlniri remarcabile. Deseori o duc și pe Martha cu mine, să învețe, să înțeleagă, să-și amintească. În definitiv suntem ce sunt amintirile noastre. Deunăzi am avut un shooting cu președintele României. Martha a vorbit în limba germană cu domnul Iohannis, au comunicat foarte bine, despre școală, despre viață. Apoi Martha a pus Jazz pe telefonul mobil, ca să spargă liniștea Cotrocenilor, iar eu am încins blitzul… A ieșit bine.
Dacă ar fi să descriu experiența mea într-un singur cuvânt, ar fi - empatie.
Uneori există pur și simplu "chimie” între oameni, indiferent de vârstă, statut, funcție.
Îmi iubesc meseria, îmi ador fiica, vă îndemn să ieșiți la vot!", a scris fotograful Simion Buia, pe Facebook.

Duminică dimineața postarea a fost ștearsă.

Ședința foto are loc în mijlocul dramei dispariției micuței Alexandra, despre care anchetatorii spun că a fost ucisă. Anterior, o fată din Craiova, Luiza, a fost dată și ea dispărută, iar de soarta ei nu se știe nimic.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews