ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce se întâmplă în SUA este punerea în practică a modelului revoluționar globalist perfectat în timpul Primăverii Arabe, Ucraina (Maidan), dar și în România - brigazile Antifa au fost prezente inclusiv pe 10 august 2018, alături de masa de manevră #rezist, condusă de elemente finanțate de diverse fundații ale filantropilor lumii și de angajați din servicii.

Diferența majoră este aceea că la noi aceste forțe antidemocratice au avut sprijinul deschis al presedintelui Johannis (care o are între consilieri pe cea care a implementat Fundația Soros în România, Sandra Pralong, o antiortodoxă radicală), în timp ce la americani energia maselor este concentrată împotriva lui Trump, președintele conservator ales democratic.

În SUA asistăm la un puci al Deep State (inclusiv agenți CIA/FBI) și implicarea masivă a forțelor revoluționare globaliste organizate pe banii filantropilor mesianici de tipul Soros, împotriva puterii executive condusă de un președinte conservator ales democratic.

Falsa pandemie de coronavirus a șubrezit economiile populației, lovind decisiv în clasa de mijloc care și așa fusese pauperizată ultimele decenii, toate locurile de muncă realizate de Trump de la începutul mandatului până astăzi fiind pulverizate. Pandemia a îmbogățit în schimb bogații: averile celor mai înstăriți americani au crescut cu 434 de miliarde de dolari în perioada de "carantină" instituită în SUA, de la jumătatea lunii martie până la jumătatea lui mai, potrivit unui raport citat de CNBC.

Revenind la tulburările din SUA, ca și în colonia România, ele nu puteau avea loc fără implicarea serviciilor secrete.

Care sunt țintele corporatocrației?

În primul rând, revenirea la statu-quo-ul din perioada Obama, la "epoca de aur" a reformelor sexomarxiste, aborționiste, a corectitudinii politice care a infestat total media, mediul academic, politica și justiția. Pentru aceasta, Trump trebuie să piardă obligatoriu următorul mandat.

Nu se poate explica de ce într-un stat cu guvernator democrat, într-un oraș cu primar democrat, să moară un afro-american ucis de Poliția condusă de un ofițer de culoare, iar de vină să fie, ați ghicit, chiar Trump, care este asediat în Casa Albă.

Și nu este deloc întâmplător că președintele Johannis a promulgat legea „educației” sexuale în școli în data de 3 aprilie, deci în plină „pandemie”.

Altă țintă majoră este legată de dovedirea ingerinței serviciilor în anihilarea gen. Flynn, acuzat pe nedrept de legături cu Rusia (patternul forțelor securiste și în România), prin care s-a dorit atacarea puterii prezidențiale. „El a fost o țintă doar pentru a încerca să mă dea pe mine jos”, a declarat Trump imediat după ce Departamentul american al Justiției a retras, pe 7 mai a.c., dosarul de acuzare împotriva consilierului pentru securitate națională Michael Flynn.

Obiectivul lui Flynn era tocmai reforma serviciilor secrete americane. Robert Mueller, procuror special în dosarul RusiaGate, care a cheltuit peste 40 de milioane de dolari din bani publici pentru a proba implicarea Kremlinului în alegerile prezidențiale americane din 2016, nu a reușit să dovedească absolut nicio acuzație, conform dosarului desecretizat pe 7 mai.

Alte scandaluri care trebuie să fie ascunse după perdelele de foc și fum sunt rețeaua de pedofilie a miliardarului „sinucis” în arest Jeffrey Epstein, de care beneficiau vârfuri ale politicii democrate, inclusiv Clinton, cel mai mare fiind însă Obamagate: operațiunea de filare a membrilor de campanie ai lui Donald Trump, care a început în 31 iulie 2016, în plină fervoare electorală. Motivul operațiunii? S-a considerat că membri din staful de campanie „pot fi implicați în mod voluntar sau involuntar în activități în numele Federației Ruse, ceea ce poate constitui o infracțiune federală sau o amenințare la adresa securității naționale”. Au continuat și ulterior prin ascunderea tuturor datelor investigațiilor față de noul președinte ales al SUA, după instalarea sa la Casa Albă, de către Directorul FBI James Comey, care și-a continuat „investigațiile” urmând solicitările fostului președinte Obama (de fapt de cei care îl controlau pe jalnicul președinte ultra-progresist).

Față de Obamagate, Watergate, operațiunea de filaj care a dus la căderea lui Nixon, pare un joc de societate.

Acum, implicarea serviciilor se întrevede inclusiv în scurgerea către public a informației confidențiale că Președintele a fost băgat în bunker o oră pentru protecție, în timpul unui asalt asupra Casei Albe, chestiune care-i știrbește imaginea de dur, #BunkerBoy devenind zilele acestea cel mai folosit hastag în zona progresistă.

După falsa pandemie Covid-19 - infinit mai redusă decât gripa Hong-Kong din 1968, care a ucis, după estimări, între 1 și 4 milioane de oameni, față de aprox. 380.000 acum – prin care s-a dat o lovitură libertăților civice, care a transformat popoarele Lumii Libere, pe model chinezesc, în mase de arestați la domiciliu printr-o teribilă operațiune de război psihologic (PSYOPS) întreținut de presa mainestream, s-a trecut acum la pasul următor, cel al violențelor orchestrate.

Dintr-o dată, fake-pandemia de Covid-19 a dispărut ca prin farmec din preocuparea mass-media. Lumea privește siderată la focul care arde Statele Unite, în urma unor proteste care, ca la un semnal, s-au răspândit și în Europa Occidentală, chestiune care dovedește că celulele (generic denumite) „Soros” au fost activate coordonat.

E de observat care este discursul presei mainstream și al intelectualilor globalisti de la noi, nu mai vorbesc de troțkiști de tipul Caramitru, care vitupereaza împotriva președintelui Trump - de fapt împotriva conservatorismului pe care-l reprezintă - prezent inclusiv la cei din zona puterii politice (consilierul premierului Orban).

Chiar dacă rezistă la acest atac, Statele Unite vor deveni un teritoriu nesigur, o putere mondială în agonie.
Este, de fapt, ceea ce își doresc artizanii din umbră ai acestei crize.

Singura soluție a lui Trump va rămâne cea de forță: deparazitarea Statului, mai ales a serviciilor, și susținerea unei prese libere de influența corporatocrată.

Dacă va câștiga un nou mandat, Trump va trebui să destructureze rețelele globaliste ale Deep State din toată lumea, inclusiv din România.

Nu există o altă opțiune.