ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri, 1 iulie, a avut loc la ambasada SUA o recepție cu ocazia Zilei Naționale de pe 4 iulie.

Ca de obicei, la petrecere au luat parte toți oficialii de prim rang din România, începând cu președintele Klaus Iohannis, șeful SIR Eduard Hellvig, adjunctul sefului SRI Florian Coldea, șeful SIE Mihai Răzvan Ungureanu, ministrul Justiției Raluca Prună, procurorul general Augustin Lazăr, șeful DIICOT Daniel Horodniceanu, sefa DNA sau procurorii Marius Iacob și Călin Nistor, adjuncți DNA.

Toți cei de mai sus au stat cuminți să le vină rândul la strâns mâna ambasadorului Hans Klemm.

Directorul SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a fost primul dintre șefii serviciilor care a dat mâna cu Hans Klemm. În spatele lui erau Eduard Hellvig, directorul SRI și șeful operativ, generalul Florian Coldea. Se observă în fotografie cum Hellvig cu mâinile în buzunare îl privește pe MRU care este salutat de Dean Thompson, omul cheie din Ambasada SUA, în timp ce Florian Coldea râde cu soția ambasadorului american. Interesant este că MRU nu a fost însoțit de șeful operativ al SIE, generalul Silviu Predoiu.

După ce vedem aceste imagini ne întrebăm care este scopul pentru care procurori ai statului român au mers la ambasada SUA?

Oare de 1 decembrie, de Ziua Națională a României, la ambasada noastră din Washington vin șeful FBI, șeful CIA sau procurorul general al SUA?


 Sursa foto: Ambasada SUA