ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Generalul Dumitru Dumbravă, fost secretar general al SRI, s-a duelat verbal pe facebook cu colonelul Daniel Dragomir, într-un schimb de replici nemaipomenit până acum, între doi foști ofițeri ai Serviciului Român de Informații.

Totul a pornit de la un „sfat prietenesc” al lui Dumitru Dumbravă către fostul său coleg: „Frate! mai ușor cu pianul pe scări că te penibilizezi. Îți dau un sfat cu bună credință”.

Răspunsul nu a întârziat să apară, Daniel Dragomir spunându-i lui Dumbravă că amnințările „de mafioți” nu țin avertizându- ca vinovații – din SRI – vor răspunde pentru faptele lor.
 
Daniel Dragomir este colonel în rezervă al SRI și l-a acuzat pe generalul Dumbravă că ar controla o rețea de magistrați și ziariști cu care ar instrumenta dosare politice. Dumbravă a fost trecut în rezervă de SRI acum două săptămâni.

„Dumitru Dumbrava Frate! mai ușor cu pianul pe scări ca te penibilizezi.Iti dau un sfat cu bună credință.

Daniel Dragomir Amenintarile voastre de mafioti nu mai tin "frate” Mitica. Veti raspunde pentru faptele voastre. Amnistia nu se va aplica celor ce si-au arestat abuziv proprii concetateni. Asa ca… ghinion. La puscarie tu nu rezisti nici 2 zile…. Dar lasa ca o sa ajute Florin

Dumitru Dumbrava Era un sfat prietenesc. Vad ca nu ai nevoie. Ignora-l!Sper sa reușești!

Daniel Dragomir Dumitru Dumbrava pastreaza-ti sfaturile prietenesti si juridice pentru gardieni.

Dumitru Dumbrava Vad ca nu prea îți iese… . Sa ignori sfaturile bune. Mult succes! Ești pe cont propriu. Nu prea mai pariază nimeni pe cai morți zilele astea.

Daniel Dragomir Dumitru Dumbrava cred ca mai bine te concentrezi pe dosarele tale. sunt cam multe. Analizele tale de doi bani ma lasa rece. Accept insa ca ai un tupeu fantastic sa scoti capul in lume. Trage putin aer curat in piept. Si pregateste bagajul.

Dumitru Dumbrava Da! Superficial cum știam.Speram sa fi depășit faza asta.Imi amintesc de Divertis în anii lor buni – ‘tu te complaci în penibilitate" . Mi-e clar ca nu ai citit cu atenție ce am scris….ori nu te mai poți concentra.

Daniel Dragomir Dumitru Dumbrava pe tine? Sunt concentrat tot timpul. Daca ai sti cat de concentrat sunt. Si eu. Dar mai ales muuulti altii.  lasa teama si versurile, hai cu judecatorii si jurnalistii.

Citește și: Primarul Londrei intervine exploziv în contextul BREXIT, îndemnând la un nou referendum: 'Timpul se scurge cu rapiditate'

Daniel Dragomir Apropos de penibil. Nu cumva tocmai te-au dat afara ca pe un gandac? Dupa cate ai facut pentru ei. Merita sa faci si puscarie pentru ei?

Daniel Dragomir Dumitru Dumbrava mai Mitica, tu mai tii minte cand mergeam noi doi la judecatori de la Inalta Curte noaptea acasa sa luam mandate de siguranta nationala? Concentreaza-te "prietene”. Hai, pas cu pas…