ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicistul Iulian Capsali a ținut să transmită un mesaj românilor odată cu intrarea în prima zi de vot pentru alegerile prezidențiale 2019 din România, zi care coincide cu Ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril și a tuturor puterilor cerești.

Acesta i-a îndemnat pe români să nu se lase descurajați de actuala stare de fapt din țară și să pună umărul la crearea unui „pol suveranist, naționalist, care să poarte în el sâmburele Renașterii Demnității Naționale!”.

El afirmă că e nevoie de o implicare mai mare a cetățenilor, în ciuda piedicilor puse de sistemul care conduce România.

„ „Românii nu vor cerși libertatea, ei sunt destul de tari ca să și-o stoarcă prin luptă!” - Avram Iancu


După alegerile acestea, va urma o creștere explozivă a numărului de nostalgici după Ceaușescu.

Sfidarea democrației de către rudimentarul Johannis nu poate duce decât la colapsul dorinței de coparticipare la procesul electiv, la implicare politică.

La 30 de ani de la revolta tinerilor împotriva tiraniei, suntem dezabuzați, sleiți, apatici. Și e normal, după ce neo-Securitatea a infestat orice segment social, și-a subordonat economia și toate partidele politice.

Recenta schimbare de guvern, chiar în timpul campaniei electorale, fără ABSOLUT NICIUN MOTIV REAL, pe o creștere economică evidentă, salarii și pensii mărite, arată disprețul securiștilor globaliști, faptul că pot să dea lovituri de stat mascate inclusiv de victime calcinate.

Pe acest fond voit descurajator, vă cer vouă, prietenilor și simpatizanților mei, o mai mare implicare politică, luptă împotriva terorii LGBTQ (ați văzut interviul recent cu regizorul de talie mondială Andrei Șerban, forțat să iasă din învățământul universitar american din cauza demenței sexo-marxiste și a opresiunii rasiale îndreptate împotriva albilor), a terorii Statului Paralel care implică serviciile în justiție, a denunțării infestării partidelor. Sprijiniți activ dezvoltarea unui pol suveranist, naționalist, care să poarte în el sâmburele Renașterii Demnității Naționale!

Nu dați satisfacție păpușarilor corporatocrației, anti-românilor și trădătorilor!

Noi avem de partea noastră un Dumnezeu Mare, avem Sfinții Voievozi Mihail și Gavril, avem un trecut de apărat și un viitor de construit pentru copiii noștri!

Ei au de partea lor doar moartea și distrugerea sufletească, anomia socială, disprețul pentru tradiție și valoarea umană, pentru viață și libertate.

Luptați fraților, nu lăsați ceața descurajării să vă paralizeze voința!

Sfinții Arhangheli să ne întărească cu puterea lor cerească! Cu Dumnezeu înainte!”