ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că problema defrişărilor ilegale este una de securitate naţională şi a introdus subiectul pe ordinea de zi a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. 

"Chestiunea defrișărilor ilegale este o problemă de securitate națională, motiv pentru care am introdus acest subiect pe ordinea de zi a CSAT. Consider necesară o discuție aprofundată cu toate instituțiile statului implicate pentru a analiza și a lua măsurile ce se impun pentru stoparea despăduririlor abuzive", a spus Iohannis.

 


 

Chestiunea defrișărilor ilegale este o problemă de securitate națională, motiv pentru care am introdus acest subiect pe ordinea de zi a CSAT. Consider necesară o discuție aprofundată cu toate instituțiile statului implicate pentru a analiza și a lua măsurile ce se impun pentru stoparea despăduririlor abuzive.

Posted by Klaus Iohannis on 20 Mai 2015

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews