ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele României, Klaus Iohannis, a reacționat la decizia lui Liviu Dragnea de a demisiona din Guvern, după condamnarea cu suspendare din dosarul "Referendumul".

"Nu am discutat încă, probabil azi, cel târziu luni, vom avea o discuție pe această temă. Însă, retragerea din Guvern mi se pare un răspuns adecvat la condamnare", a răspuns Iohannis la întrebarea dacă a avut până în acest moment vreo discuție cu premierul Victor Ponta pentru o propunere de înlocuire a lui Liviu Dragnea în Guvern.

Președintele Iohannis a efectuat, pe 27 și 28 aprilie, o vizită oficială în Italia. Șeful statului a vizitat joi Expoziția Universală Milano 2015, iar vineri a fost primit, la Vatican, de Papa Francisc. Sâmbătă, Iohannis urma să aibă o întrevedere cu conducerea Comunității Sant'Egidio și să viziteze Bazilica Santa Maria in Trastevere.