ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a susținut joi o conferinţă de presă, în cadrul căruia a anunţat numele premierului interimar.
 
Astfel, şeful statului a declarat că acceptă demisia lui Victor Ponta şi că îl numeşte în funcţia de premier interimar pe  ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu.
 
"Am acceptat demisia prim-ministrului Ponta. Am decis astăzi să numesc în poziția de prim-ministru interimar pe domnul ministru Sorin Cîmpeanu. Am semnat ambele decrete", a declarat Iohannis la Cotroceni.

Miercuri, premierul Victor Ponta şi-a depus mandatul şi l-a propus pe Mircea Duşa, ministrul Apărării, pentru funcţia de premier interimar. 

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, propus pentru funcţia de premier interimar de Victor Ponta, a declarat că aşteaptă decizia preşedintelui Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament prin care le invită la consultări pentru desemnarea unui candidat la funcția de premier.