ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a susținut joi o conferinţă de presă, în cadrul căruia a anunţat numele premierului interimar.
 
Astfel, şeful statului a declarat că acceptă demisia lui Victor Ponta şi că îl numeşte în funcţia de premier interimar pe  ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu.
 
"Am acceptat demisia prim-ministrului Ponta. Am decis astăzi să numesc în poziția de prim-ministru interimar pe domnul ministru Sorin Cîmpeanu. Am semnat ambele decrete", a declarat Iohannis la Cotroceni.

Miercuri, premierul Victor Ponta şi-a depus mandatul şi l-a propus pe Mircea Duşa, ministrul Apărării, pentru funcţia de premier interimar. 

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, propus pentru funcţia de premier interimar de Victor Ponta, a declarat că aşteaptă decizia preşedintelui Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament prin care le invită la consultări pentru desemnarea unui candidat la funcția de premier. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews