ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis i-a trimis, luni, premierului Sorin Grindeanu o scrisoare în contextul în care Legea bugetului de stat pentru anul 2017 a fost trimisă spre promulgare, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Astfel, șeful statului îi invită pe prim-ministru și pe ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, la o întrevedere pentru a discuta despre aceste acte normative.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a transmis luni, 13 februarie a.c., o scrisoare Prim-ministrului României, domnul Sorin Mihai Grindeanu.
Vă transmitem în continuare textul scrisorii:

«Având în vedere că astăzi Parlamentul României a transmis spre promulgare Legea bugetului de stat pe anul 2017 și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, consider oportună o întrevedere cu privire la cele două acte normative, la care vă invit împreună cu Ministrul Finanțelor Publice, domnul Viorel Ștefan, marți, 14 februarie a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni.»”, se arată în comunicatul citat.