ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După numeroasele vizite exotice din 2023, cu aeronave private de lux, președintele Klaus Iohannis se pregătește de noi deplasări în 2024.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Iohannis va pleca, la începutul primăverii, în Asia. Timp de două săptămâni, Klaus Iohannis va vizita Oman, Vietnam și Coreea de Sud, relatează stiripesurse.ro.  

Deocamdată nu se cunoaște data exactă a deplasărilor, cel mai probabil urmând să aibă loc în aprilie.

Până acum doar cu aeronave de lux și cheltuieli la secret

Deplasările președintelui de până acum s-au făcut cu aeronave private de lux. Costurile acestor deplasări sunt însă ținute secret de Administrația Prezidențială. Zilele trecute, Administrația Prezidențială a comunicat că președintele Iohannis nu a avut nicio zi de concediu în mandatul său.

Anul 2023 a fost marcat de vizitele în America de Sud, în Africa, în Orientul Mijlociu și în Japonia. Asta fără a pune la socoteală vizitele curente in Europa în legătură cu NATO sau UE.