ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Replica șefului statului referitoare la programul de guvernare, făcută miercuri la Palatul Cotroceni, „nu prea a fost una de președinte", consideră liderul PSD, Liviu Dragnea. 

Întrebat ce părere are despre replica șefului statului referitoare la programul de guvernare, el a spus: „Nu a fost o replică de nivelul unui președinte. Părerea mea. Adică ce văzurăm noi aseară n-a prea fost o replică a unui președinte, zic eu".

Dragnea a susținut că a plecat de la Cotroceni „cu un gust amar". „Eu aseară am plecat cu un gust amar de la acea ceremonie. Mă așteptam ca toată lumea să metabolizeze atât victoria, cât și înfrângerea și să ne apucăm de treabă în folosul românilor. Tipul ăsta de a se organiza în mișcări de rezistență împotriva românilor, împotriva instituțiilor statului nu este responsabil. Noi nu cedăm", a spus președintele PSD.

El a menționat că a avut o discuție „foarte bună" miercuri seara cu fostul premier Dacian Cioloș, alături de prim-ministrul Sorin Grindeanu și președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.


Președintele Klaus Iohannis i-a solicitat miercuri, la Palatul Cotroceni, președintelui PSD, Liviu Dragnea, să-i învețe pe membrii Executivului programul de guvernare.

„Domnule președinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteți singurul care cunoaște programul de guvernare din scoarță în scoarță. Vă rog eu frumos, învățați-i și pe ei", a afirmat șeful statului după ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Cabinetul Sorin Grindeanu.