ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu a ales să scrie pe blogul său despre reacția Alinei Gorghiu după arestarea lui Bogdan Olteanu.

Despre copreședinta PNL se știe și din presa quality, c-ar fi avut o relație amoroasă cu Bogdan Olteanu.

„Bogdan Olteanu i-a fost Alinei Gorghiu nu numai amant, dar și mentor. Cariera politică a Alinei Gorghiu e urmarea unui bobîrnac dat de Bogdan Olteanu”, a scris Ion Cristoiu pe blog.

Relația a fost una de notorietate, motiv pentru care în momentul în care Bogdan Olteanu a fost arestat noptea, toată presa a reamintit relația sa cu Alina Gorghiu.

După arestarea lui Bogdan Olteanu, Alinei Gorghiu i s-a cerut o reacție în calitate de șefă a PNL, dat fiind că acesta a fost unul dintre cei mai puternici lideri ai PNL.

„Ce face Alina Gorghiu? Mai că nu-l redenunță ea ca ins corupt în fața opiniei publice”, a mai scris Ion Cristoiu.

„Reacția sa față de Dosarul Bogdan Olteanu nu e însă cea a unei femei care nu vrea să ațîțe gelozia soțului. Nu e nici măcar reacția unei Ticăloase care calcă pe cadavre pentru a parveni. Dacă refuza să răspundă, nimeni n-ar fi acuzat-o că s-a dat cu corupții. Dimpotrivă, ar fi beneficiat de simpatia pe care o stîrnește o persoană de bun simț, rămasă de bun simț și dacă ajunge Împărătița Universului”, a menționat Ion Cristoiu.

„Luînd seama la reacția-clișeu a Alinei Gorghiu vom înțelege de ce PNL a pierdut în chip catastrofal localele. De la ea pînă la lideri politic autentic e distanța de la Klaus Iohannis la președinte de adevăratelea, și nu Rața mecanică, trasă de coadă să măcăne din cînd în cînd de Băieții deștepții din Sistem”, a conchis Ion Cristoiu.