ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu a comentat pe blogul său întâlnirea dintre primarul general Gabriela Firea și ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm.

Jurnalistul spune că în urma comunicatului de presă și al pozei, Gabriela Firea pare a fi pe placul ambasadorului american.

"Acceptat, probabil, de către Ambasada SUA, textul scoate în evidență în persoana lui Gabi Firea o politiciană aflată în grațiile Ambasadorului american la București. Cum trăim într-o țară de babuini, persoanele aflate în grațiile ambasadorului american – cel care îi întrece pe ambasadorul german și pe cel sovietic în materie de Guvernator unic al României, se grăbesc să comunice națiunii că Însăși AtotPuternicia Sa, Măritul Ambasador american le-a dat binecuvîntarea. Desigur, în prestația sa revoltătoare, de von Killinger al României care nu mai e partenerul strategic al Germaniei fasciste, ci al Americii democrate, ambasadorul american se întîlnește cu multe persoane și personalități”, a scris Cristoiu pe blog.

Cristoiu face o comparație între întâlnirea lui Hans Klemm și Valeriu Zgonea cu cea dintre ambasadorul SUA și Gabriela Firea.

"Spre deosebire de Valeriu Zgonea, Gabriela Firea e o opțiune deosebit de serioasă. Sîntem în anul în care victoria – ca și dată, a lui Hillary Clinton la prezidențiale va aduce în țările colonii ale Americii, așa cum vremuri se întîmpla cu țările lagărului socialist după ivirea unui nou Prim Secretar al CC al PCUS, o politică de promovare a femeilor cu orice preț. Lui Liviu Dragnea i s-a pus gînd rău de către Poliția Politică Prezidențială prin trimiterea în judecată într-un nou dosar. Gabriela Firea apare ca o opțiune a Ambasadorului SUA pentru șefia PSD. Din acest punct de vedere, întîlnirea s-a vrut și un semnal dat babuinilor din PSD că asupra Gabrielei Firea s-a pogorît Sfîntul Duh numit ambasadorul american la București”, a încheiat Cristoiu.