ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu a vorbit despre președintele Klaus Iohannis și modul în care acesta își face apariția în public în ultima vreme, renunțând se pare la prezența soției sale la diferite evenimete publice.

”Din motive care-mi scapă și, evident, fără nici o legătură cu criticile mele, Klaus Iohannis a început să iasă în lume fără Răvășitoarea (Carmen Iohannis)”, a scris Ion Cristoiu pe blogul său.

În timpul vizitei din București de marți, 8 decembrie, Klaus Iohannis nu a mai fost însoțit de soția sa, Carmen Iohannis, ci de Cristian Bușoi, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei.

”Te pomenești că urmare a criticilor primite pînă acum Klaus Iohannis va ieși de acum încolo în lume însoțit de Cristian Bușoi în loc de Carmen Iohannis?! Traian Băsescu a zis că Mutul a însoțit Mortul prin București”, a mai scris jurnalistul.

”Eu spun că în acest caz Cavoul (Klaus Iohannis e țeapăn și solemn ca un cavou de pe aleea centrală a cimitirului Bellu) a însoțit prin București Mortul ( cu toată străduința sa de a trece drept viu, Cristian Bușoi e un Mort în materie de carismă. N-ar face să tresară la trecerea sa nici măcar Babele din Bucegi, care, bătrîne cum sunt, s-ar uita și la un drum comunal, numai tînăr să fie).

Își poate cineva imaginea o mai mare nenorocire pentru poporul român?!”, și-a încheiat jurnalistul analiza.