ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu a scris în postarea zilnică de pe blogul personal despre mafia instituțiilor în scandalul de corupția al dezinfectanților diluați distribuiți în spitale de Hexi Pharma.

La o lună după declanșarea scandalului dezinfectanților diluați distribuiți de Hexi Pharma, pare că instituțiile de forță se ascund în spatele afacerii. Aceste instituții l-au folosit și pe Klaus Iohannis, care a încercat să scoată din discuție afacerea de corupție.

Moartea lui Dan Condrea a îndeplinit obiectivul mafiei instituțiilor. Astfel, „moartea lui Dan Condrea convine tuturor: Președintelui, SRI, DNA, Parchetului General, celor care au folosit pușculița numită Hexy Pharma”, a precizat Ion Cristoiu.

Duminică seara, în noaptea în care a murit Dan Condrea, „diversiunea beneficia doar de intervenția artileriei mediatice a Sistemului Mafiot al Instituțiilor de forță”, a precizat Cristoiu pe blogul său.

„Declarațiile lui Augustin Lazăr au amintit de șmecheria prin care SRI a răspuns cererii de a dezvălui căror beneficiari a trimis informări despre Afacerea de corupție Hexi Pharma. Comunicatul Comisiei de Control a SRI, un soi de Birou de presă nătîng al SRI, sinteză a Raportului trimis de SRI invocă, citînd Raportul, un beneficiar care e denumit ministrul Sănătății. În perioada la care se referă Raportul au fost mai mulți miniștri ai Sănătății. Prinde orbul, scoate-i ochii! Cum să-ți dai seama din acest Raport care ministru precis a primit informarea? Altfel ar fi stat lucrurile dacă Raportul preciza numele ministrului și data cînd i-a fost trimis Raportul. Presa ar fi mers la ministrul respectiv și l-ar fi luat la întrebări”, a punctat Ion Cristoiu.

Este posibil ca Dan Condrea să se fi sinucis pentru că știa că urma să fie arestat a doua zi. În acest caz, DNA a avut o poziție greu de înțeles, după ce a refuzat să deschidă dosarul de corupție.

„DNA s-a scremut luni și a scos din sertare un dosar de corupție în Sănătate. Nu de alta, dar să nu zicem noi că DNA nu se ocupă de Mafia din Sănătate. De altă Mafie, în nici un caz, de cea care a patronat Afacerea Hexy Pharma”, a mai precizat Cristoiu.