ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu a analizat pe blogul său prima ședință CSM și prezența lui Klaus Iohannis la Cotroceni.

„După prestația de agitată fără motiv, în pijama, ca și cum ar fi sărit direct din pat în fața camerelor de luat vederi a Mădălinei fostă Pușcălău, pe vremuri, PSD-ista de serviciu a postului B1Tv, azi anti-PSD-istă de tip Andreea Pora, a venit rîndul lui Klaus Iohannis să se dea la Alianța PSD-ALDE, cîștigătoare a alegerilor din 11 decembrie 2016. Discursul ținut de Rața mecanică la prima ședință a CSM e o nouă dovadă că, așa cum am scris și voi mai scrie pînă la Referendumul de Suspendare, prezența lui Klaus Iohannis la Cotroceni e un atentat zilnic la Siguranța națională. În timpul Crizei politice de la finele lui decembrie 2016, provocate de Nerodul Iresponsabil, observam că Klaus Iohannis a luat ca pe o ofensă personală votul din 11 decembrie 2016.
Că votul a fost eminamente împotriva sa, echivalent cu o suspendare, nu mai încape îndoială. Electoratele PSD, ALDE și PMP au ieșit la vot pentru a sancționa pe cel care a pus la cale Diversiunea tragică numită Afacerea Colectiv pentru a-și instaura Guvernul Meu, rămas în Istoria României, alături de Ciuma lui Caragea, la capitol Năpaste abătute asupra bietului Popor. Electoratele PSD, ALDE și PMP au ieșit la vot pentru a-i administra un lovitură năucitoare celui care a folosit Sistemul instituțiilor de forță împotriva adversarilor din politică și din presă. Celelalte electorate n-au ieșit la vot dezamăgit de un președinte pe care-l votaseră în speranța că va practica și va impune un Un altfel de politică. Un om de stat, chiar și unul mic, nu unul mare, ar fi tras din acest vot concluzia unei necesare schimbări de prestație. Ar fi redevenit președintele tuturor românilor și nu numai președintele Binomului SRI-DNA.

Ar fi propus națiunii un Proiect măreț, îmbrățișat de toți românii, indiferent de credințele lor politice. Ar fi purces la o politică transparentă. Ar fi renunțat la constestarea sentinței definitive în cazul uneia dintre cele 7 case de la Sibiu, din care el, ca un chiabur ce este, stoarce chirii exorbitante. Klaus Iohannis nu e om de stat. Nu e nici măcar om. E un Nerod Iresponsabil. În loc să învețe din lecția votului după alegeri, a declanșat împotriva românilor care l-au ofensat cu votul împotriva Guvernului Meu și a Partidului Meu un război pe viață și pe moarte, meschin, mărunt, război de om mărginit, care nu-și găsește odihna pînă nu se răzbună prostește. Discursul de la CSM a fost denunțat de analiști și politicieni pentru atacarea inutilă a lui Liviu Dragnea și a lui C.P. Tăriceanu. Inutil să mai spun că, scris de Binomul SRI-DNA (de aia n-a fost prezentă Codruța Kovesi, își trimisese purtătorul de cuvînt, Klaus Iohannis) discursul n-a abordat nici una din marile probleme ale Justiției din România: De la numărul uriaș de legi proaste pînă la condițiile materiale sordide în care se desfășoară procesele. Cine a urmărit cu atenție Discursul a putut sesiza că, dincolo de asumarea de către Președintele României a posturii de copreședinte al PNL, s-a întrezărit ceea ce are de gînd să facă Klaus Iohannis în perioada următoare: Să folosească Binomul SRI-DNA pentru a se răzbuna pe pe cei considerați de el răspunzători de laba peste bot care i-a dat Poporul român.

Sub loviturile năprasnice ale Scandalului Sebastian Ghiță, Binomul SRI-DNA s-a strîns unit în jurul lui Klaus Iohannis. Binomul știe că prăbușirea sa ca principală instituție de folosire a luptei anticorupție pentru răfuielile mafiote înseamnă nu numai plecarea din șefii, dar și plecarea la închisoare. De aceea, Binomul e acum în stare de orice pentru supraviețuire. Supraviețuirea Binomului SRI-DNA e posibilă doar prin slujirea necondiționată a Nerodului Iresponsabil de la Cotroceni. Dacă Klaus Iohannis nu e suspendat, România se va confrunta cu un Război pe viață și pe moarte declanșat de Binom pentru a-i pansa Nerodului Iresponsabil rănile provocate de votul românilor.

N.B ”Avem președinte!” exclamă Ziare.com,  una dintre gazetele de perete ale  Binomului SRI-DNA.  Așadar, Binomul îi trimite pupici Raței mecanice! Publici publici, de data asta,  pentru că pupicii din Biroul de la Cotroceni i-au fost dați demult.”, a scris Ion Cristoiu pe blog.