ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit în „Gândul de vineri”, de pe blogul personal, despre subiectul momentului în țară, adoptarea ordonanțelor de urgență cu privire la modificarea Codului Penal.

Cristoiu aduce în discuție acțiunile Guvernului la aproximativ două luni de la alegrerile parlamentare.

Totodată, acesta vorbește și despre dictatura Binomului asupra scenei politice care, spune acesta, a fost posibilă și din cauza prevederii privind denunțul.
 
„N-am fost niciodată în cei 26 de ani, votant PSD. N-am fost nici în 2016, se înțelege. Totuși, când auzeam știrea despre Sistemul online îmi spuneam: Tehnocrații ăștia sunt nuli la administrarea țării. Or  să vină PSD-iștii și vor rezolva toate aceste sincope. Sunt corupți, da, dar se pricep la administrarea țării. PSD-iștii se află la Putere. Au o majoritate în Parlament cum n-a avut decât FSN-ul după 20 mai 1990. Dețin Puterea în mai toate administrațiile locale. Și cu toate acestea, Sistemul cadrului se defectează la fel de des ca și pe vremea Guvernului tehnocrat”, spune jurnalistul.

Mai departe, Cristoiu aduce în discuție acțiunile Guvernului la aproximativ două luni de la alegerile parlamentare.
 
„Am dat doar două exemple printre multele prin care s-ar putea dovedi un Adevăr: 
La aproape două luni de la alegeri, PSD și ALDE, câștigătoare ale alegerilor pe fondul votului negativ împotriva Guvernului Meu al lui Klaus Iohannis, n-au întreprins nimic pentru transpunerea în practică a Mărețului Program de administrare a unei țări ajunse în punctul critic al balamucului de Guvernarea tehnocrată. 

Am luat la rând ministerele aflate sub puterea Coaliției PSD-ALDE. N-am descoperit nici o măsură cât de mică, în stare să fie pusă sub semnul Bunei administrări a țării.

Fanii PSD ar putea să-mi atragă atenția că noua Putere n-a făcut în planul administrării țării, pentru că e boicotată de Klaus Iohannis. 

Desigur, dovedind c-am făcut dreptate scriind că Fiecare zi care trece cu Klaus Iohannis la Cotroceni e un atentat la Siguranța națională, de la alegerile din 11 decembrie 2017, Rața mecanică s-a vrut curcan. Imitându-l pe Nicușor Dan, Klaus Iohannis nu mai e președinte în aceste zile: e mitingist”, conchide jurnalistul Cristoiu în editorialul său.
 
În continuare, Cristoiu pune problema disctaturii Binomului asupra scenei politice care, spune acesta, a fost posibilă și din cauza prevederii privind denunțul.
 
Puteți citi articolul complet pe blogul jurnalistului.