ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu a scris pe blogul său despre motivul care se ascunde în spatele declarației lui Klaus Iohannis în privința desemnării premierului, anticipând că acesta va da o lovitură românilor și partidelor coalizate, PSD și ALDE.

Jurnalistul aduce în discuție o notă pe care SRI i-ar fi dat-o lui Iohannis și în care soțul lui Sevil Shhaideh este agent ai Serviciilor Secrete Siriene, care l-au recrutat în 2010 și l-au trimis în România cu misiunea precisă de a se însura în 2011 cu o anume Sevil Cambek, funcționară la CJ Constanța.

„Deși între Sfinx și Klaus Iohannis nu văd altă asemănare decît aceea că și unul și altul sînt, la o adică, Bolovani, mă înscriu și eu în oastea celor care se ocupă de interpretarea surîsului lui Klaus Iohannis și voi spune că eu i-am găsit următoarea explicație: Surîsul lui Klaus Iohannis e cel al unui muritor ales prin vot direct și universal care, spre deosebire de noi, simplii muritori, cei pe care nu-i alege nimeni, știe Ceva. Acel Ceva e cuprins într-o Notă pe care Serviciile i-au pus-o în față în tăcere, după care s-au retras, tot în tăcere, deschizînd ușa cu fundul. O Notă despre soțul lui Sevil Shhaideh, musulmana pe care Liviu Dragnea a propus-o ca premier. Ce scrie în Nota respectivă? Klaus Iohannis ne-a lăsat doar să înțelegem. Traian Băsescu ne lasă să înțelegem mai mult, manifestînd pe Facebook o agitație grozavă, disperată, de preoteasă a Zeilor care vede că cei din jur nu-i iau în seamă profețiile despre Sfîrșitul iminent al Lumii. Semn că, deși nu mai e președinte, Serviciile i-au arătat și lui Nota (în copie și cu anumite elemente șterse, deoarece acestea pot fi văzute doar de Înalții Ochi ai președintelui în exercițiu). Akram Shhaideh, soțul lui Sevil Shhaideh, e agent adînc conspirat al Serviciilor Secrete Siriene, care l-au recrutat în 2010 și l-au trimis în România cu misiunea precisă de a se însura în 2011 cu o anume Sevil Cambek, funcționară la CJ Constanța. De ce cu Sevil și nu cu Maricica? a întrebat agentul, în românește, desigur, deoarece învățase deja româna, pentru a vorbi cu Liviu Dragnea, germana, pentru a vorbi cu Klaus Iohannis, tătara, pentru a vorbi cu viitoarea soție și rusa, pentru a se înțelege din priviri cu agenții KGB rămași în România după Revoluția din decembrie 1989.”, a scris Ion Cristoiu.

„Sevil va ajunge astfel vicepreședinte CSAT, va avea acces la documente secrete NATO, pe care le va aduce acasă, în poșetă, tu te vei trezi noaptea, vei deschide poșeta, vei fotografia documentele și ni le vei trimite printr-un izraelian de la Black Cube, să nu se prindă Serviciile secrete românești că vin de la un arab. Astfel, prin noi, Vladimir Putin va ști de planurile americane de război, deoarece România e partener strategic al SUA și, în consecință, America împarte cu România nu numai slana, ci și secretele nucleare”, scrie, ironic, dar cu un sâmbure de adevăr, Ion Cristoiu.