Referendumul pentru familie nu a trecut pragul legal de prezență, de minim 30%, iar jurnalistul Ion Cristoiu consideră că România rămâne dependentă de „mașinăriile de partid”.
 
În condițiile acestea, PSD a boicotat prezența la vot, spune ziaristul.

„România rămâne dependentă de mașinăriile de partid. PSD nu a mișcat un deget pentru scoaterea oamenilor la vot. PSD nu a vrut să se miște acum. La europarlamentare e de ajuns să pocnească din degete. PSD nu a făcut nimic pentru a ieși la vot. La ce îi ajuta PSD-ului să treacă acest vot? Intra într-un conflict înfiorător cu socialiștii europeni. PSD e un uriaș câștigător, pentru că referendumul e arma președintelui. Președintele amenința cu un referendum pe justiție. Mai amenință Iohannis că mai face referendum, după acest eșec?

S-a primit clar mesaj de la Liviu Dragnea, de către baroni, să nu se scoată lumea la vot.”, a spus Ion Cristoiu, citat de Știripesurse.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.