ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Referendumul pentru familie nu a trecut pragul legal de prezență, de minim 30%, iar jurnalistul Ion Cristoiu consideră că România rămâne dependentă de „mașinăriile de partid”.
 
În condițiile acestea, PSD a boicotat prezența la vot, spune ziaristul.

„România rămâne dependentă de mașinăriile de partid. PSD nu a mișcat un deget pentru scoaterea oamenilor la vot. PSD nu a vrut să se miște acum. La europarlamentare e de ajuns să pocnească din degete. PSD nu a făcut nimic pentru a ieși la vot. La ce îi ajuta PSD-ului să treacă acest vot? Intra într-un conflict înfiorător cu socialiștii europeni. PSD e un uriaș câștigător, pentru că referendumul e arma președintelui. Președintele amenința cu un referendum pe justiție. Mai amenință Iohannis că mai face referendum, după acest eșec?

S-a primit clar mesaj de la Liviu Dragnea, de către baroni, să nu se scoată lumea la vot.”, a spus Ion Cristoiu, citat de Știripesurse.