Jurnalistul Ion Cristoiu susține că ancheta de la Caracal este prelungită de procurori pentru a fi subiectul principal al opiniei publice. Această tergiversare i-ar folosi lui Klaus Iohannis, pentru că restul candidaților la prezidențiale nu au spațiu de manevră să se exprime, în timp ce Iohannis este deja cunoscut de către electorat, scrie stiripesurse.ro.

”Este o mare ciudățenie în desfășurarea acestei anchete. Eu nu cred că pot fi atât de mulți proști în același timp și în același caz. Nu cred! Acest caz nu presupune prea mare inteligență investigatoare. (...)

Nu vi se pare ciudat că parcă anchetatorii au interesul să țină în atenția publică această anchetă? (...) Prelungirea lui poate servi lui Klaus Iohannis pentru că noi nu mai discutăm nimic despre ceilalți candidați. O să ne trezim cu turul I și o să discutăm tot despre asta.

E un mare dezavanjaj pentru ceilalți candidați, pentru că noi îl știm pe el, l-am văzut de cinci ani, dar nu vom vedea în perioada următoare nimic din ce spun ceilallți candidați", a spus Ion Cristoiu, la Antena 3.