ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nina Iliescu, fosta prima doamnă a României, i-a cerut soțului său să distrugă complet fotografiile de familie.

Potrivit fostului președinte Ion Iliescu, temerile soției sunt legate de posibilitatea ca aceste imagini să ajungă pe mâna unor „ticăloși”, care să le folosească „în fel și chip”.

„Nu mă preocupa imaginea, deși alții fac adevărate maladii pentru imaginea lor. Soția mi-a și spus că avem acumulate foarte multe fotografii acasă și că trebuie să le distrugem, că să nu rămână după aceea ticăloșilor care să le folosească în fel și chip. Ne înțelegem din ochi sau chiar anticipat, ea având o adevărată premoniție în ceea ce mă privește.

Pentru mine, soția nu este numai omul iubit, cel mai apropiat, loial și devotat, dar și cel mai bun prieten și sfătuitor. Ne completăm. Ea are multe calități care mie îmi lipsesc: o intuiție extraordinară și un fler deosebit la oameni.

Este mai intransigentă și neiertătoare cu cei care îi înșală bună credința. Am petrecut împreună multe clipe frumoase, am avut satisfacții și împliniri, dar am înfruntat împreună și momente deosebit de dificile, ceea ce ne-a apropiat și ne-a călit. Este, fără îndoială, omul de lângă mine cel mai drag și prețios”, a spus fostul președintele României între 1990-1996 și 2000-2004, citat de Știrile Kanal D.