Designerul vestimentar Iosefina Pascal a postat vineri pe contul ei de socializare o reacție la cazul adopției internaționale a minorei Sorina din Baia de Aramă, în care arată că o avocată a familiei româno-americane este membră USR și activistă pro-minorități sexuale.

„Despre cazul Sorina: USR este în tot și în toate! Se mai miră cineva că una dintre avocatele Săcărinilor, Claudia Postelnicescu, e membru USR? Sau că e activistă pro-LGBT? Sau că ne explică nouă, „prostimii”, cum că Barnevernet a respectat dreptul superior al copilului, în cazul Bodnariu? Se vede de la o poștă că slugile sistemului au fost chemate din concedii și trimise în lupta împotriva bunului simț”, este de părere Iosefina Pascal, care l-a etichetat în această postare și pe conservatorul Adrian Cristea.

„Unitate frățească între PNL și USR pe cazul Sorina. Tănase Stamule-PNL și Claudia Postelnicescu-USR, sunt clar, fără discuții, de partea sistemului și a Săcărinilor. De partea unei „adopții” făcută pe falsuri în acte, spăgi, influențarea justiției. Tot ei au spus clar că în cazul ridicării Sorinei, de vină au fost cei care au filmat, nu procuroarea care a târât copilul pe asfalt. Ăștia ar dansa tontoroiu de bucurie, dacă s-ar implementa la noi un sistem tip Barnevernet, în concluzie”, a postat, la rândul său, Adrian Cristea vineri pe Facebook.

Reacțiile celor doi vin pe fondul anunțului făcut de avocata soților Săcărin, Claudia Postelnicescu, potrivit căreia Curtea de Apel Craiova a respins vineri cererea de suspendare a executării deciziei judecătorești prin care minora din Baia de Aramă fusese adoptată de către familia româno-americană, subiect despre care ActiveNews a relatat anterior

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews