ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Designerul vestimentar Iosefina Pascal a postat vineri pe contul ei de socializare o reacție la cazul adopției internaționale a minorei Sorina din Baia de Aramă, în care arată că o avocată a familiei româno-americane este membră USR și activistă pro-minorități sexuale.

„Despre cazul Sorina: USR este în tot și în toate! Se mai miră cineva că una dintre avocatele Săcărinilor, Claudia Postelnicescu, e membru USR? Sau că e activistă pro-LGBT? Sau că ne explică nouă, „prostimii”, cum că Barnevernet a respectat dreptul superior al copilului, în cazul Bodnariu? Se vede de la o poștă că slugile sistemului au fost chemate din concedii și trimise în lupta împotriva bunului simț”, este de părere Iosefina Pascal, care l-a etichetat în această postare și pe conservatorul Adrian Cristea.

„Unitate frățească între PNL și USR pe cazul Sorina. Tănase Stamule-PNL și Claudia Postelnicescu-USR, sunt clar, fără discuții, de partea sistemului și a Săcărinilor. De partea unei „adopții” făcută pe falsuri în acte, spăgi, influențarea justiției. Tot ei au spus clar că în cazul ridicării Sorinei, de vină au fost cei care au filmat, nu procuroarea care a târât copilul pe asfalt. Ăștia ar dansa tontoroiu de bucurie, dacă s-ar implementa la noi un sistem tip Barnevernet, în concluzie”, a postat, la rândul său, Adrian Cristea vineri pe Facebook.

Reacțiile celor doi vin pe fondul anunțului făcut de avocata soților Săcărin, Claudia Postelnicescu, potrivit căreia Curtea de Apel Craiova a respins vineri cererea de suspendare a executării deciziei judecătorești prin care minora din Baia de Aramă fusese adoptată de către familia româno-americană, subiect despre care ActiveNews a relatat anterior